Krkovice s pasírovanými rajčaty

Jednoduše připravená měkká a šťavnatá krkovice, ke které se hodí jako příloha těstoviny nebo knedlík. Pokud budete podávat s těstovinami, dozdobte strouhaným sýrem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky krkovice z obou stran osolíme a opepříme. Dáme do pekáče na rozkrájenou cibuli. Zalejeme pasírovanými rajčaty.
2.
Přidáme trochu vody, pizza koření a cukr.
3.
Dáme péct na 140 °C na 2,5 hodiny pod poklici.
4.
Vyjmeme plátky masa, omáčku přelijeme do hrnce a důkladně prošleháme tyčovým mixérem. Přidáme rozpůlené olivy a povaříme do změknutí oliv. Můžeme dochutit cukrem a solí.
5.
Současně uvaříme těstoviny nebo ohřejeme knedlík.

Od: Ráďa 78, 22.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
2 hod 30 min vaření
2 hod 40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 33 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
355.13 kcal
Protein
27.72 g
Sacharidy
z toho cukr
26.16 g
20.84 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.23 g
3.65 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama