Krkovice s pasírovanými rajčaty
- Přidat foto
-
Reklama
Jednoduše připravená měkká a šťavnatá krkovice, ke které se hodí jako příloha těstoviny nebo knedlík. Pokud budete podávat s těstovinami, dozdobte strouhaným sýrem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky krkovice z obou stran osolíme a opepříme. Dáme do pekáče na rozkrájenou cibuli. Zalejeme pasírovanými rajčaty.
2.
Přidáme trochu vody, pizza koření a cukr.
3.
Dáme péct na 140 °C na 2,5 hodiny pod poklici.
4.
Vyjmeme plátky masa, omáčku přelijeme do hrnce a důkladně prošleháme tyčovým mixérem. Přidáme rozpůlené olivy a povaříme do změknutí oliv. Můžeme dochutit cukrem a solí.
5.
Současně uvaříme těstoviny nebo ohřejeme knedlík.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 2 hod 30 min vaření 2 hod 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 33 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
355.13 kcal |
Protein |
27.72 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
26.16 g
20.84 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.23 g
3.65 g
|
Reklama
Reklama