Přesnídávkový zelný salát
- Přidat foto
-
Reklama
Zelný salát z kysaného zelí je plný vitamínů. Dobře vás zasytí na svačinu nebo oběd. Podávat můžeme s čerstvým pečivem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Okapané zelí si překrájíme na menší kousky a vložíme do misky.
2.
Přidáme, uzené nakrájené na nudličky, vejce nakrájené na kostičky, nakrájenou jarní cibulku.
3.
Vložíme hořčici, majonézu, pepř, promícháme a podle chuti dochutíme.
4.
Podáváme vychlazený s čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 5 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 24 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
284.12 kcal |
Protein |
13.71 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.40 g
3.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.74 g
5.03 g
|
Reklama
Reklama