Karbanátky s listovým špenátem, brambory
- Přidat foto
-
Reklama
Karbanátky se špenátem jsou jemnější a trochu zdravější než klasický smažený karbanátek v trojobalu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mleté maso si vložíme do misky, osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek, na drobno nakrájenou cibuli, vejce a v ruce rozmělněnou majoránku.
2.
Listový špenát si nasekáme na menší kousky a přimícháme k masu.
3.
Přisypeme strouhanku, tak aby nám vznikla konzistence na tvarování karbanátků.
4.
V pánvi si rozehřejeme olej a pozvolna opékáme z obou stran dozlatova.
5.
Podáváme s vařeným bramborem, čerstvou zeleninou a ozdobíme pažitkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
595.99 kcal |
Protein |
22.95 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
33.32 g
3.53 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
39.48 g
9.53 g
|
Reklama
Reklama