Ředkvičková pomazánka

Rychlá, zdravá pomazánka, která je hotová během chvilky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Omyté ředkvičky si na jemném struhadle nastrouháme do misky.
2.
Na stejně jemném struhadle nastrouháme vařené vejce. Plátky sýru si nakrájíme na malé kostičky a vložíme do misky.
3.
Přidáme sůl, pepř, kysanou smetanu, na jemně nasekanou jarní cibulku. Vše promícháme.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem a při podávání můžeme zdobit pažitkou a zeleninou.

Od: Petuler, 31.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 21 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
266.72 kcal
Protein
16.80 g
Sacharidy
z toho cukr
3.91 g
2.18 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
20.31 g
11.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama