Ředkvičková pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlá, zdravá pomazánka, která je hotová během chvilky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Omyté ředkvičky si na jemném struhadle nastrouháme do misky.
2.
Na stejně jemném struhadle nastrouháme vařené vejce. Plátky sýru si nakrájíme na malé kostičky a vložíme do misky.
3.
Přidáme sůl, pepř, kysanou smetanu, na jemně nasekanou jarní cibulku. Vše promícháme.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem a při podávání můžeme zdobit pažitkou a zeleninou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 5 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 21 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
266.72 kcal |
Protein |
16.80 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.91 g
2.18 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.31 g
11.29 g
|
Reklama
Reklama