Polévka z mletého masa
- Přidat foto
-
Reklama
Tuto polévka zná většina z nás ze školní jídelny, ale doma udělaná je rozhodně lepší. Její výhodou je rychlá příprava.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej a vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli společně s mraženou zeleninou. Restujeme.
2.
Přidáme mleté maso, opečeme, zalijeme vodou zhruba 600 ml.
3.
Osolíme, opeříme, vložíme bujón, vegetu a vaříme zhruba 10 minut.
4.
Vejce si rozšleháme a vlijeme do vařící polévky. Necháme projít varem. Podle chuti dochutíme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
2 min příprava 15 min vaření 17 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 13 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
290.73 kcal |
Protein |
11.15 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.08 g
2.49 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.82 g
5.51 g
|
Reklama
Reklama