Polévka z mletého masa

Tuto polévka zná většina z nás ze školní jídelny, ale doma udělaná je rozhodně lepší. Její výhodou je rychlá příprava.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme olej a vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli společně s mraženou zeleninou. Restujeme.
2.
Přidáme mleté maso, opečeme, zalijeme vodou zhruba 600 ml.
3.
Osolíme, opeříme, vložíme bujón, vegetu a vaříme zhruba 10 minut.
4.
Vejce si rozšleháme a vlijeme do vařící polévky. Necháme projít varem. Podle chuti dochutíme a můžeme podávat.

Od: Petuler, 2.4.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 min příprava
15 min vaření
17 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 13 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
290.73 kcal
Protein
11.15 g
Sacharidy
z toho cukr
8.08 g
2.49 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.82 g
5.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama