Kuřecí prsa s povidly

Šťavnaté kuřecí kousky v povidlé omáčce chutnají sladce a výrazně po povidlech. Při podávání zdobíme plátky mandlí. Jako přílohu můžeme podávat pečené brambory nebo vařenou rýži.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso si opláchneme, nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, maso opečeme do zlatova.
3.
Přidáme na plátky nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou slaninu a společně restujeme.
4.
Vložíme povidla, podlijeme trochou vody a vaříme do zhoustnutí.
5.
Podáváme s pečenými brambory nebo vařenou rýží a na talíři posypeme plátky mandlí.

Od: Petuler, 2.4.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 45 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
705.74 kcal
Protein
44.18 g
Sacharidy
z toho cukr
34.58 g
29.31 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
41.80 g
9.58 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama