Kuřecí prsa s povidly
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnaté kuřecí kousky v povidlé omáčce chutnají sladce a výrazně po povidlech. Při podávání zdobíme plátky mandlí. Jako přílohu můžeme podávat pečené brambory nebo vařenou rýži.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso si opláchneme, nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, maso opečeme do zlatova.
3.
Přidáme na plátky nakrájenou cibuli, na nudličky nakrájenou slaninu a společně restujeme.
4.
Vložíme povidla, podlijeme trochou vody a vaříme do zhoustnutí.
5.
Podáváme s pečenými brambory nebo vařenou rýží a na talíři posypeme plátky mandlí.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 45 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
705.74 kcal |
Protein |
44.18 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
34.58 g
29.31 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
41.80 g
9.58 g
|
Reklama
Reklama