Kuřecí steak na šalvěji

Šalvěj je velmi aromatická léčivá bylinka. V jídle chutná výborně. Jako příloha se hodí opečené brambory.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso si opláchneme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso z obou stran opečeme do zlatova. Opékáme asi 10 minut.
3.
Poté zalijeme smetanou, vsypeme šalvěj a vaříme do zhoustnutí omáčky.
4.
Podáváme s čerstvou zeleninou a pečenými brambory.

Od: Petuler, 3.4.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 33 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
588.66 kcal
Protein
36.31 g
Sacharidy
z toho cukr
3.74 g
2.99 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
48.21 g
25.89 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama