Celerové hranolky s chilli dipem
- Přidat foto
-
Reklama
Celerové hranolky si zamilujete. Příprava je rychlá a během chvíle máte připravené voňavé, křupavé a zdravé hranolky. Podávat můžete s vašim oblíbeným dipem.
Reklama
Ingredience
DIP
Postup přípravy
1.
Celer si očistíme, opláchneme a nakrájíme na 1 cm silné plátky a ty nakrájíme na 1 cm silné hranolky.
2.
V hrnci si přivedeme k varu osolenou vodu a celerové hranolky do ní vhodíme. Vaříme 2-3 minuty. Poté scedíme, propláchneme studenou vodu a vložíme do misky.
3.
Přilijeme olej, všechno koření a promícháme.
4.
Vysypeme na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme 20 minut dozlatova.
5.
V misce si smícháme všechny ingredience na dip.
6.
Po upečení podáváme s dipem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 25 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
362.20 kcal |
Protein |
5.50 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
26.90 g
12.27 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.68 g
4.29 g
|
Reklama
Reklama