Celerové hranolky s chilli dipem

Celerové hranolky si zamilujete. Příprava je rychlá a během chvíle máte připravené voňavé, křupavé a zdravé hranolky. Podávat můžete s vašim oblíbeným dipem.

Reklama

Ingredience

DIP

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Celer si očistíme, opláchneme a nakrájíme na 1 cm silné plátky a ty nakrájíme na 1 cm silné hranolky.
2.
V hrnci si přivedeme k varu osolenou vodu a celerové hranolky do ní vhodíme. Vaříme 2-3 minuty. Poté scedíme, propláchneme studenou vodu a vložíme do misky.
3.
Přilijeme olej, všechno koření a promícháme.
4.
Vysypeme na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme 20 minut dozlatova.
5.
V misce si smícháme všechny ingredience na dip.
6.
Po upečení podáváme s dipem.

Od: Petuler, 25.4.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
25 min vaření
30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
362.20 kcal
Protein
5.50 g
Sacharidy
z toho cukr
26.90 g
12.27 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
25.68 g
4.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama