Vepřové maso pečené s medvědím česnekem a medovým pivem
- Přidat foto
-
Reklama
Měkké, šťavnaté kousky masa s chutí po česneku a pivu. Jídlo je trošičku nahořklé po použitém pivu. Nahořklé chuti se nemusíte bát, u nás toto jídlo mají oblíbené hlavně děti. Podávat můžete s bramborovou kaší.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso si opláchneme, nakrájíme na kostky a vložíme do pekáče.
2.
Osolíme, opepříme, přidáme česnek, koření na divočinu, cibuli nakrájenou na kostky a rukama dobře promícháme.
3.
Podlijeme trochou vody a dáme péct do trouby, kterou nastavíme na 180 stupňů.
4.
Maso necháme zhruba 30 minut péct a poté začneme přilévat pivo a promícháme.
5.
Pečeme do měkka. Já pekla na program horkovzduch zhruba 2 hodiny.
6.
Podávat můžeme s bramborovou kaší, rýží, knedlíkem, kyselým okurkem, zeleninovým salátem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 2 hod vaření 2 hod 10 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 24 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
247.83 kcal |
Protein |
34.02 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.79 g
2.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.06 g
1.74 g
|
Reklama
Reklama