Kefírový koláč s mandlemi
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný koláč, který je rychle připravený, a ještě rychleji zmizí ze stolu. Polévat jej můžete čokoládovou polevou nebo zkuste polevu z rozehřáté čokolády na vaření (1,5 ks) smíchané s kelímkem zakysané smetany.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve nasekejte mandle na menší kousky. Můžete použít loupané i neloupané. Mandle smíchejte s moukou a práškem do pečiva.
2.
V robotu dejte šlehat vejce s moučkovým cukrem. Postupně přidávejte olej a kefír.
3.
Smíchejte se směsí mouky a přidejte kakao.
4.
Pečte v koláčové formě, vymazané máslem a vysypané hrubou moukou. Rozhrňte těsto od středu k okrajům.
5.
Pečte na 180 °C asi 30 až 40 min. Po vychladnutí přidejte polevu nebo krém.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 40 min vaření 1 hod 15 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
247.29 kcal |
Protein |
4.45 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
35.56 g
21.17 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.14 g
5.31 g
|
Reklama
Reklama