Budapešťská pomazánka se smetanou
- Přidat foto
-
Reklama
Známá budapešťská pomazánka může mít jemnější chuť, když do ní přidáte trochu smetany. Pokud pomazánku připravujete pro děti, dejte méně sladké papriky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Změklé máslo ušleháme s tvarohem a smetanou. Postupně přidáváme sladkou papriku.
2.
Nakrájíme kapii na malé kousky a vmícháme vařechou do směsi.
3.
Dochutíme solí a necháme chvíli vychladit.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
105.58 kcal |
Protein |
3.56 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.39 g
0.85 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.62 g
6.05 g
|
Reklama
Reklama