Vietnamská bramborová polévka
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do většího hrnce dáme olej, přidáme nakrájenou cibuli a lehce osmahneme. Přidáme maso, orestujeme a zalijeme vařící vodou. Necháme vařit, dokud maso nezměkne (asi 40 minut).
2.
Mezitím oloupeme mrkev a nakrájíme ji na kolečka, přibližně 1/2 cm. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky.
3.
Na pánev dáme olej a osmahneme brambory s mrkví. Přidáme kari koření a pět minut za stálého míchání restujeme. Odstavíme a počkáme, až se dodělá maso.
4.
Když je maso hotové, tak přidáme brambory a mrkev do hrnce s vývarem a vaříme doměkka (cca 15 minut). Ochutnejte a dosolte.
5.
Mezitím nakrájíme na drobno koriandr a cibulku (pouze zelené části) a přidáme do hotové polévky.
6.
Polévku je možné jíst samostatně nebo podávat s vařenou rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Snuttig&Nici |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
320.70 kcal |
Protein |
14.94 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.13 g
3.89 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.71 g
2.65 g
|
Reklama
Reklama