Vietnamská bramborová polévka

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do většího hrnce dáme olej, přidáme nakrájenou cibuli a lehce osmahneme. Přidáme maso, orestujeme a zalijeme vařící vodou. Necháme vařit, dokud maso nezměkne (asi 40 minut).
2.
Mezitím oloupeme mrkev a nakrájíme ji na kolečka, přibližně 1/2 cm. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky.
3.
Na pánev dáme olej a osmahneme brambory s mrkví. Přidáme kari koření a pět minut za stálého míchání restujeme. Odstavíme a počkáme, až se dodělá maso.
4.
Když je maso hotové, tak přidáme brambory a mrkev do hrnce s vývarem a vaříme doměkka (cca 15 minut). Ochutnejte a dosolte.
5.
Mezitím nakrájíme na drobno koriandr a cibulku (pouze zelené části) a přidáme do hotové polévky.
6.
Polévku je možné jíst samostatně nebo podávat s vařenou rýží.

Od: Snuttig&Nici, 11.10.2017

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
320.70 kcal
Protein
14.94 g
Sacharidy
z toho cukr
30.13 g
3.89 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.71 g
2.65 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama