Špagety se špenátem a bazalkou
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlá a chutná večeře ze špenátu a špaget. Vyzkoušejte méně známou kombinaci špenátu, bazalky a zakysané smetany. Určitě vám zachutná. Potřebujete jen pár ingrediencí a hotovo budete mít do půl hodiny.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Špenátový protlak necháme rozmrznout. V hrnci rozehřejeme máslo a orestujeme hladkou mouku do zhnědnutí. Zalijeme mlékem a dobře rozmícháme na kaši. Vmícháme špenát.
2.
Ochutíme solí, pepřem, bazalkou a prolisovaným česnekem. Společně prohřejeme, vypneme a vmícháme zakysanou smetanu.
3.
Podáváme se špagetami, vařeným vejcem nebo opečenými kousky anglické slaniny. Můžeme ozdobit strouhaným sýrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 19 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
470.92 kcal |
Protein |
13.39 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
55.54 g
4.97 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.66 g
11.31 g
|
Reklama
Reklama