Bylinková sůl
- Přidat foto
-
Reklama
Bylinkovou sůl si můžeme vyrobit doma a to ze všech našich oblíbených bylinek. Stačí jen nasbírat, opláchnout, nakrájet, smíchat a dobře usušit. Sůl můžeme použít do polévek, na maso, těstoviny nebo pomazánky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Všechny bylinky si dobře omyjeme a vložíme do odstředivky na salát. Odstředíme a přendáme na prkýnko.
2.
Bylinky si nasekáme na jemně a vložíme na plech vyložený pečícím papírem.
3.
Zasypeme solí a prohážeme rukama.
4.
Dáme do temné dobře větratelné místnosti. 2 x denně promícháme a zhruba 1 týden sušíme. Potom uskladníme a používáme při vaření.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 100 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 3 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1.66 kcal |
Protein |
0.13 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.11 g
0.02 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.05 g
0.01 g
|
Reklama
Reklama