Kuřecí polévka s mandlemi

Tato polévka je obměnou klasického vývaru. Kombinace kuřecího masa, vývaru a křupavých mandlí vás mile překvapí svou chutí.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kuřecí prsa si opláchneme, nakrájíme na nudličky.
2.
V hrnci si rozehřejeme olej, přidáme na kousky nakrájenou jarní cibulku a na měsíčky nakrájenou cibuli. Restujeme zhruba 2 minuty.
3.
Do hrnce přidáme maso, opečeme ze všech stran dozlatova. Vsypeme nastrouhanou mrkev a krátce orestujeme.
4.
Vše zalijeme vývarem. Přidáme sójovou omáčku, citrónovou šťávu, sůl, pepř a přivedeme k varu. Vaříme zhruba 10 minut.
5.
Lupínky mandlí si opražíme na pánvi na sucho. Část vsypeme do polévky a část si necháme na zdobení při podávání.
6.
Polévku odstavíme z plotny a můžeme podávat.

Od: Petuler, 9.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
236.11 kcal
Protein
21.78 g
Sacharidy
z toho cukr
9.20 g
5.71 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.45 g
1.40 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama