Bramborový salát s tuňákem

Bramborový salát s tuňákem si můžeme dát jako hlavní chod. Můžeme ho podávat vychlazený nebo teplý.

Reklama

Ingredience

Dresink

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory si opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme vařící vodou a vaříme do měkka. Poté slijeme a vychladnuté brambory oloupeme.
2.
Brambory nakrájíme na kousky vložíme do misky.
3.
Přidáme cibuli nakrájenou na proužky, kukuřici, opláchnutou rukolu, ledový salát, osolíme, opepříme a lehce promícháme.
4.
Směs dáme na talíř, ozdobíme kousky tuňáka a nakrájenými olivami.
5.
V misce si smícháme ingredience na dresink a salát jim přelijeme. Můžeme ozdobit plátkem citrónu a podáváme.

Od: Petuler, 9.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
302.42 kcal
Protein
16.19 g
Sacharidy
z toho cukr
28.53 g
2.82 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.09 g
2.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama