Bramborový salát s tuňákem
- Přidat foto
-
Reklama
Bramborový salát s tuňákem si můžeme dát jako hlavní chod. Můžeme ho podávat vychlazený nebo teplý.
Reklama
Ingredience
Dresink
Postup přípravy
1.
Brambory si opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme vařící vodou a vaříme do měkka. Poté slijeme a vychladnuté brambory oloupeme.
2.
Brambory nakrájíme na kousky vložíme do misky.
3.
Přidáme cibuli nakrájenou na proužky, kukuřici, opláchnutou rukolu, ledový salát, osolíme, opepříme a lehce promícháme.
4.
Směs dáme na talíř, ozdobíme kousky tuňáka a nakrájenými olivami.
5.
V misce si smícháme ingredience na dresink a salát jim přelijeme. Můžeme ozdobit plátkem citrónu a podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
302.42 kcal |
Protein |
16.19 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
28.53 g
2.82 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.09 g
2.39 g
|
Reklama
Reklama