Kuřecí steak na meduňce
- Přidat foto
-
Reklama
Meduňka je aromatická bylina s vůní po citrónu. Většina z nás ji používá na čaj, sirup, zmrzliny, ale vyzkoušejte ji i při přípravě masa. Její chuť je podtržena citrónovou šťávou a máslem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso si opláchneme, osolíme, opepříme.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, steak opečeme z obou stran dozlatova. Zhruba 5 minut z každé strany.
3.
Přidáme kousek másla, opláchnutou nakrájenou meduňku a citrónovou šťávu. Necháme máslo jen rozpustit a meduňku krátce orestujeme. Poté odstavíme z plotny, přikryjeme poklicí a necháme 2 minuty odpočinout.
4.
Podáváme s opečenými brambory, hranolky, čerstvým chlebem, zeleninou nebo dresinkem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 25 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
332.65 kcal |
Protein |
33.06 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.33 g
0.13 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.47 g
6.08 g
|
Reklama
Reklama