Špaldová buchta s ovesnými vločkami
- Přidat foto
-
Reklama
Kdo má rád zdravější mlsání doporučuji vyzkoušet tento recept. Buchta je vláčná, chuťově výborná a na přípravu velmi snadná.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Všechny suroviny kromě nastrouhaných jablek vložíme do robotové mísy a umícháme těsto.
2.
Do hotového těsta přimícháme nastrouhaná jablka a lehce promícháme.
3.
Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do vyhřáté trouby na 170 stupňů. Pečeme zhruba 30 minut.
4.
Po vychladnutí můžeme podávat posypané cukrem nebo můžeme přidat bílý jogurt, ovoce, zakysanou smetanu, čokoládu apod.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
163.60 kcal |
Protein |
3.48 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
21.36 g
8.80 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.88 g
1.13 g
|
Reklama
Reklama