Špaldová buchta s ovesnými vločkami

Kdo má rád zdravější mlsání doporučuji vyzkoušet tento recept. Buchta je vláčná, chuťově výborná a na přípravu velmi snadná.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Všechny suroviny kromě nastrouhaných jablek vložíme do robotové mísy a umícháme těsto.
2.
Do hotového těsta přimícháme nastrouhaná jablka a lehce promícháme.
3.
Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do vyhřáté trouby na 170 stupňů. Pečeme zhruba 30 minut.
4.
Po vychladnutí můžeme podávat posypané cukrem nebo můžeme přidat bílý jogurt, ovoce, zakysanou smetanu, čokoládu apod.

Od: Petuler, 9.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
163.60 kcal
Protein
3.48 g
Sacharidy
z toho cukr
21.36 g
8.80 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.88 g
1.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama