Kuřecí kousky v arašídovém másle se švestkami

Arašídové máslo má své příznivce, ale ne každý ho má rád. V kombinaci s masem vynikne jeho arašídová chuť a sušené švestky tento celý pokrm skvěle doplní.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso si opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky.
2.
Maso vložíme do misky, přidáme máslo, pepř, česnek a promícháme.
3.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso ze všech stran opečeme dozlatova. Přidáme sójovou omáčku, švestky, krátce orestujeme a zalijeme smetanou.
4.
Vaříme do zhoustnutí. Podle chuti osolíme.
5.
Můžeme podávat s hranolky, skvěle se hodí s jasmínovou rýží.

Od: Petuler, 17.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 56 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,233.08 kcal
Protein
46.38 g
Sacharidy
z toho cukr
35.71 g
24.92 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
101.87 g
42.46 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama