Kuřecí kousky v arašídovém másle se švestkami
- Přidat foto
-
Reklama
Arašídové máslo má své příznivce, ale ne každý ho má rád. V kombinaci s masem vynikne jeho arašídová chuť a sušené švestky tento celý pokrm skvěle doplní.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso si opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky.
2.
Maso vložíme do misky, přidáme máslo, pepř, česnek a promícháme.
3.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso ze všech stran opečeme dozlatova. Přidáme sójovou omáčku, švestky, krátce orestujeme a zalijeme smetanou.
4.
Vaříme do zhoustnutí. Podle chuti osolíme.
5.
Můžeme podávat s hranolky, skvěle se hodí s jasmínovou rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 56 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,233.08 kcal |
Protein |
46.38 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
35.71 g
24.92 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
101.87 g
42.46 g
|
Reklama
Reklama