Ledová vídeňská káva
- Přidat foto
-
Reklama
Ledová vídeňská káva je skvělým osvěžením do horkých letních dnů. Kávu si můžete připravit jak z espressa, tak z kávy rozpustné. Záleží, kterou máte raději.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Uvaříme si šálek espressa, osladíme a necháme chvíli vychladnout.
2.
Do sklenice si vložíme 4 kostky ledu a přelijeme ho kávou.
3.
Do vyšší nádoby si vlijeme vychlazenou smetanu a šlehačem vyšleháme šlehačku.
4.
Šlehačku navrstvíme na kávu. Ozdobíme grankem, barevnou rýží doplníme o slámku a ihned podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
364.90 kcal |
Protein |
3.20 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.09 g
8.60 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
36.46 g
23.24 g
|
Reklama
Reklama