Sladkokyselé cibulky
- Přidat foto
-
Reklama
Velmi snadná a chuťově výrazná příloha ke grilovanému masu. Můžeme podávat i na topince.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V pánvi si rozehřejeme olej a vložíme na měsíčky nakrájenou cibulku. Opékáme do hněda zhruba 6 minut.
2.
Přidáme citrónovou kůru nakrájenou na malé kostičky, sůl, pepř, med, cukr a promícháme. Necháme chvíli zkaramelizovat asi 2 minuty.
3.
Vlijeme balsamico, necháme projít varem. Stáhneme z plotny, posypeme tymiánem.
4.
Můžeme podávat studené i teplé.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
2 min příprava 8 min vaření 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
209.95 kcal |
Protein |
1.89 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.79 g
12.99 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.69 g
1.94 g
|
Reklama
Reklama