Topinky s ricottou a pečenou zeleninou
- Přidat foto
-
Reklama
Topinky se skvěle hodí k večeři. Jsou lehké a zdravé. Zeleninu můžete použít takovou co máte na zahrádce nebo zrovna v lednici.
Reklama
Ingredience
Na topinku
Postup přípravy
1.
Všechnu zeleninu si očistíme, nakrájíme na kousky společně s cibulí a česnekem. Vložíme na plech vyložený pečícím papírem.
2.
Přidáme nakrájený žampion, osolíme, opepříme, polijeme olivovým olejem a pečeme na 180 stupňů zhruba 30 minut.
3.
Z chleba si uděláme v toustovači topinky.
4.
Ricottu si rozmícháme se solí a pepřem.
5.
Topinky potřeme ricottou a navrstvíme na ně pečenou zeleninu. Ozdobíme nasekanou jarní cibulkou a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
335.08 kcal |
Protein |
11.51 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.49 g
7.12 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.09 g
6.12 g
|
Reklama
Reklama