Topinky s ricottou a pečenou zeleninou

Topinky se skvěle hodí k večeři. Jsou lehké a zdravé. Zeleninu můžete použít takovou co máte na zahrádce nebo zrovna v lednici.

Reklama

Ingredience

Na topinku

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Všechnu zeleninu si očistíme, nakrájíme na kousky společně s cibulí a česnekem. Vložíme na plech vyložený pečícím papírem.
2.
Přidáme nakrájený žampion, osolíme, opepříme, polijeme olivovým olejem a pečeme na 180 stupňů zhruba 30 minut.
3.
Z chleba si uděláme v toustovači topinky.
4.
Ricottu si rozmícháme se solí a pepřem.
5.
Topinky potřeme ricottou a navrstvíme na ně pečenou zeleninu. Ozdobíme nasekanou jarní cibulkou a můžeme podávat.

Od: Petuler, 27.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
30 min vaření
35 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
335.08 kcal
Protein
11.51 g
Sacharidy
z toho cukr
23.49 g
7.12 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.09 g
6.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama