Masová polévka s pohankou

Snadná polévka na přípravu. Není zahuštěná a přitom vás skvěle zasytí. Pokud doplníme o čerstvé pečivo můžeme podávat jako hlavní chod.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme olej, vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou očištěnou mrkev. Opékáme.
2.
Přidáme maso, na kostky nakrájené brambory, pohanku, chvíli restujeme a rozředíme vodou.
3.
Vložíme bujón, přivedeme k varu a vaříme vše do změknutí. Zhruba 20-25 minut.
4.
Po uvaření polévku odstavíme z plotny, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, česnek. Promícháme a podáváme s nasekaným libečkem.

Od: Petuler, 28.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
25 min vaření
30 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
539.57 kcal
Protein
16.78 g
Sacharidy
z toho cukr
46.73 g
4.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.71 g
6.59 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama