Masová polévka s pohankou
- Přidat foto
-
Reklama
Snadná polévka na přípravu. Není zahuštěná a přitom vás skvěle zasytí. Pokud doplníme o čerstvé pečivo můžeme podávat jako hlavní chod.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej, vsypeme na kostičky nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou očištěnou mrkev. Opékáme.
2.
Přidáme maso, na kostky nakrájené brambory, pohanku, chvíli restujeme a rozředíme vodou.
3.
Vložíme bujón, přivedeme k varu a vaříme vše do změknutí. Zhruba 20-25 minut.
4.
Po uvaření polévku odstavíme z plotny, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, česnek. Promícháme a podáváme s nasekaným libečkem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 25 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
539.57 kcal |
Protein |
16.78 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
46.73 g
4.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
29.71 g
6.59 g
|
Reklama
Reklama