Francouzský toust s ovocem
- Přidat foto
-
Reklama
Tousty ve sladkém provedení podávané s čerstvým ovocem a javorovým sirupem.
Reklama
Ingredience
Na ozdobení
Postup přípravy
1.
V misce si smícháme vejce, sůl, mléko, cukr, skořici, vanilkový extrakt a vytvoříme těstíčko.
2.
V pánvi si rozehřejeme máslo. Tousty obalíme v těstíčku a opékáme na másle dozlatova. Zhruba 2 minuty z každé strany.
3.
Hotové tousty dáme na talíř, ozdobíme čerstvým ovocem, polijeme sirupem a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
4 min příprava 4 min vaření 8 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
280.91 kcal |
Protein |
7.54 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.77 g
9.04 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.80 g
8.43 g
|
Reklama
Reklama