Francouzský toust s ovocem

Tousty ve sladkém provedení podávané s čerstvým ovocem a javorovým sirupem.

Reklama

Ingredience

Na ozdobení

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V misce si smícháme vejce, sůl, mléko, cukr, skořici, vanilkový extrakt a vytvoříme těstíčko.
2.
V pánvi si rozehřejeme máslo. Tousty obalíme v těstíčku a opékáme na másle dozlatova. Zhruba 2 minuty z každé strany.
3.
Hotové tousty dáme na talíř, ozdobíme čerstvým ovocem, polijeme sirupem a můžeme podávat.

Od: Petuler, 28.6.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 4 min příprava
4 min vaření
8 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
280.91 kcal
Protein
7.54 g
Sacharidy
z toho cukr
29.77 g
9.04 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.80 g
8.43 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama