Pečeně z krkovice
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnatá a pomalu připravená pečeně z krkovice voní jalovcem a tymiánem. Vychutnáte si ji s bramborovou kaší nebo s hranolky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřovou krkovici necháme vcelku. Důkladně ji ze všech stran osolíme a opepříme.
2.
Na pekáč nakrájíme cibuli a na sádle ji začneme restovat. Přidáme maso a krátce orestujeme ze všech stran.
3.
Okořeníme, podlijeme 200 ml vody a přiklopíme poklicí.
4.
Pečeme 30 minut na 200 °C, následně 2 až 2,5 hodiny na 150 °C.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 3 hod vaření 3 hod 15 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 29 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
327.02 kcal |
Protein |
33.41 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.53 g
0.79 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.72 g
5.78 g
|
Reklama
Reklama