Marinovaný uzený hovězí jazyk

Marinovaný jazyk je skutečná pochoutka. Má jemně pikantní nasládlou chuť s chutí česneku. Nejlepší je nechat naložený zhruba 2 dny, ale to u nás doma nikdy tak dlouho nevydrží.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vařený hovězí jazyk si nakrájíme na tenké plátky.
2.
V misce si smícháme všechny suroviny na marinádu a dobře promícháme.
3.
Plátky jazyku v marinádě obalíme a vkládáme do uzavíratelné misky. Zbytkem marinády maso zalijeme.
4.
Uzavřeme a vložíme do lednice. Necháme uležet aspoň 1 den.
5.
Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.

Od: Petuler, 19.8.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 13 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
606.24 kcal
Protein
30.57 g
Sacharidy
z toho cukr
10.40 g
9.15 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
47.31 g
14.09 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama