Marinovaný uzený hovězí jazyk
- Přidat foto
-
Reklama
Marinovaný jazyk je skutečná pochoutka. Má jemně pikantní nasládlou chuť s chutí česneku. Nejlepší je nechat naložený zhruba 2 dny, ale to u nás doma nikdy tak dlouho nevydrží.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vařený hovězí jazyk si nakrájíme na tenké plátky.
2.
V misce si smícháme všechny suroviny na marinádu a dobře promícháme.
3.
Plátky jazyku v marinádě obalíme a vkládáme do uzavíratelné misky. Zbytkem marinády maso zalijeme.
4.
Uzavřeme a vložíme do lednice. Necháme uležet aspoň 1 den.
5.
Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 13 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
606.24 kcal |
Protein |
30.57 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.40 g
9.15 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
47.31 g
14.09 g
|
Reklama
Reklama