Roláda/řezy s arašídovou moukou
- Přidat foto
-
Reklama
Výborné řezy připravíte, pokud do těsta přimícháte arašídovou mouku. Krásně těsto provoní a chutná výborně. Nejlépe vám arašídové řezy budou chutnat v kombinaci s čokoládovým krémem nebo čokoládovou polevou. Pokud se rozhodnete pro přípravu rolády, smotejte těsto ještě teplé a plňte krémem dříve, než roláda úplně vystydne. S arašídovou moukou se těsto více láme, není to klasický piškot.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Oddělíme žloutky a bílky, žloutky dáme šlehat s erythritolem nebo cukrem do mixéru. Pokud by směs byla příliš hustá, můžeme přidat trochu mléka.
2.
V jiné míse vyšleháme bílky se špetkou soli do tuhého sněhu.
3.
Do žloutků vmícháme mouky smíchané s práškem do pečiva, a nakonec vařechou opatrně vmícháme sníh.
4.
Rozetřeme na velký plech s pečícím papírem a pečeme na 180 °C do zezlátnutí okrajů.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 15 min vaření 2 hod celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
40.41 kcal |
Protein |
2.39 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.04 g
0.07 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.45 g
0.47 g
|
Reklama
Reklama