Roláda/řezy s arašídovou moukou

Výborné řezy připravíte, pokud do těsta přimícháte arašídovou mouku. Krásně těsto provoní a chutná výborně. Nejlépe vám arašídové řezy budou chutnat v kombinaci s čokoládovým krémem nebo čokoládovou polevou. Pokud se rozhodnete pro přípravu rolády, smotejte těsto ještě teplé a plňte krémem dříve, než roláda úplně vystydne. S arašídovou moukou se těsto více láme, není to klasický piškot.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Oddělíme žloutky a bílky, žloutky dáme šlehat s erythritolem nebo cukrem do mixéru. Pokud by směs byla příliš hustá, můžeme přidat trochu mléka.
2.
V jiné míse vyšleháme bílky se špetkou soli do tuhého sněhu.
3.
Do žloutků vmícháme mouky smíchané s práškem do pečiva, a nakonec vařechou opatrně vmícháme sníh.
4.
Rozetřeme na velký plech s pečícím papírem a pečeme na 180 °C do zezlátnutí okrajů.

Od: Iva V, 23.8.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
15 min vaření
2 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
40.41 kcal
Protein
2.39 g
Sacharidy
z toho cukr
4.04 g
0.07 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
1.45 g
0.47 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama