Bábovka s arašídovou moukou
- Přidat foto
-
Reklama
Rychle připravená bábovka, která je krásně provoněná arašídovou moukou. Díky majonéze je vláčná a vydrží dlouhou čerstvá. Během pečení je vhodné ji zakrýt alobalem, po pečení vypněte troubu a nechejte bábovku ještě chvíli v teple.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mouky smícháme s práškem do pečiva a dáme stranou.
2.
Vejce vyšleháme s vanilkovým cukrem a erythritolem. Přidáme majonézu, mléko a vejce.
3.
Vše smícháme se směsí mouky a vlijeme do bábovkové formy.
4.
Dáme péct na 180 °C na asi 50 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 50 min vaření 2 hod celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 9 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
168.55 kcal |
Protein |
3.84 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.95 g
7.65 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.22 g
1.16 g
|
Reklama
Reklama