Tvarohová zmrzlina bez cukru
- Přidat foto
-
Reklama
Tvarohová zmrzlina, kterou připravíte z několika málo ingrediencí nejlépe ve zmrzlinovači, vám jistě zachutná. Směs můžete použít i jako základ ovocných tvarohových zmrzlin, stačí vmíchat ovocnou dřeň.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Polovinu mléka smícháme se želatinou a necháme nabobtnat. Asi po hodině přivedeme k varu druhou polovinu mléka.
2.
Vlijeme mléko se želatinou, důkladně promícháme a povaříme asi 2 minuty. Vypneme a vmícháme cukr nebo erythritol.
3.
Necháme vychladnout. Dáme do zmrzlinovače a promixujeme postupně s tvarohem.
4.
Necháme směs zmrazit ve formičkách na nanuky nebo ve zmrzlinovači.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 10 min vaření 3 hod celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
58.14 kcal |
Protein |
4.36 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.75 g
1.81 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
3.74 g
2.36 g
|
Reklama
Reklama