Kefírová buchta s arašídovou moukou
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná buchta, která je provoněná arašídy. Nejlépe chutná s čokoládovou polevou nebo natřená marmeládou. Můžete vyzkoušet i krém z rozpuštěné čokolády na vaření (150 g) a z 200 g zakysané smetany.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve dejte šlehat vejce s cukrem do pěny. Hmota bude téměř bílá. Mezitím v jiné míse smíchejte mouky s práškem do pečiva a jedlou sodou.
2.
K moukám přidejte kakao a vlašské ořechy nasekané na hrubé kousky.
3.
Do šlehače přidejte olej a kefír. Nakonec promíchejte se suchou směsí v druhé misce.
4.
Vlijte na plech s pečícím papírem a rozetřete hodně od středu, buchta má tendenci naskočit prostředkem. Pečte na 180 °C asi 30 minut.
5.
Nechte vychladnout a polévejte polevou, čokoládou, potřete marmeládou nebo krémem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 30 min vaření 2 hod celkem |
Množství: | 30 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 2 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
117.24 kcal |
Protein |
2.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
15.69 g
8.64 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.06 g
0.83 g
|
Reklama
Reklama