Domácí kečup
- Přidat foto
-
Reklama
Recept na tento kečup je velmi jednoduchý a příprava vám nezabere moc času. Použila jsem rajčata červená, žlutá, divoká a výsledek je perfektní. Z uvedeného množství surovin byly 2 litry hotového kečupu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rajčata si umyjeme, nakrájíme na kousky a vložíme do většího hrnce.
2.
Cibuli si oloupeme, nakrájíme na kousky a vložíme také do hrnce.
3.
Jablka si oloupeme, vykrojíme jadřince, dobře opláchneme a na kousky nakrájené vložíme do hrnce.
4.
Přidáme cukr, sůl, ocet, koření a přivedeme k varu. Vaříme zhruba 20 minut do úplného změknutí.
5.
Vytáhneme bobkový list a tyčovým mixérem si vše rozmixujeme. Poté propasírujeme přes síto a ještě horké nalijeme do dobře umytých, suchých sklenic. Zavíčkujeme a skladujeme v chladnu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 40 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
48.90 kcal |
Protein |
0.54 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.91 g
10.17 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.13 g
0.02 g
|
Reklama
Reklama