Lososová pomazánka s vejci

Pomazánka je připravená z lososa v hořčičné omáčce z konzervy. Připravit můžete i z čerstvě upečeného lososa, ale potom je lepší přidat dijonskou hořčici.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vařené vejce si nastrouháme na jemném struhadle a vložíme do misky.
2.
Přidáme lososa z konzervy, pomazánkové máslo a vidličkou utřeme.
3.
Cibulku nakrájíme na drobno a vsypeme do pomazánky.
4.
Osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu, promícháme a můžeme podávat.

Od: Petuler, 25.9.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 13 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
264.21 kcal
Protein
10.41 g
Sacharidy
z toho cukr
10.07 g
3.40 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.69 g
8.73 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama