Lososová pomazánka s vejci
- Přidat foto
-
Reklama
Pomazánka je připravená z lososa v hořčičné omáčce z konzervy. Připravit můžete i z čerstvě upečeného lososa, ale potom je lepší přidat dijonskou hořčici.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vařené vejce si nastrouháme na jemném struhadle a vložíme do misky.
2.
Přidáme lososa z konzervy, pomazánkové máslo a vidličkou utřeme.
3.
Cibulku nakrájíme na drobno a vsypeme do pomazánky.
4.
Osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu, promícháme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 13 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
264.21 kcal |
Protein |
10.41 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.07 g
3.40 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.69 g
8.73 g
|
Reklama
Reklama