Krupicový svítek

Krupicový svítek je výborný do masových vývarů. Můžete do něho přidat bylinky jako petržel, libeček, celerovou nať a tím polévku ještě zvýrazníte.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do hrnečku si rozklepneme vejce.
2.
Osolíme, přidáme sušenou celerovou nať a postupně přisypáváme krupici.
3.
Rozšleháme aby jsme neměli hrudky.
4.
V pánvi si rozehřejeme olej a těstíčko na něj nalijeme. Opečeme z obou stran dozlatova.
5.
Svítek necháme vychladnout, nakrájíme na kousky, vložíme do vařící polévky a necháme 2 minuty povařit v polévce.
6.
Polévku při podávání můžeme ozdobit nasekanou petrželkou.

Od: Petuler, 14.10.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 3 min příprava
5 min vaření
8 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 1 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
50.27 kcal
Protein
2.49 g
Sacharidy
z toho cukr
7.08 g
0.08 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
1.21 g
0.36 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama