Krupicový svítek
- Přidat foto
-
Reklama
Krupicový svítek je výborný do masových vývarů. Můžete do něho přidat bylinky jako petržel, libeček, celerovou nať a tím polévku ještě zvýrazníte.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do hrnečku si rozklepneme vejce.
2.
Osolíme, přidáme sušenou celerovou nať a postupně přisypáváme krupici.
3.
Rozšleháme aby jsme neměli hrudky.
4.
V pánvi si rozehřejeme olej a těstíčko na něj nalijeme. Opečeme z obou stran dozlatova.
5.
Svítek necháme vychladnout, nakrájíme na kousky, vložíme do vařící polévky a necháme 2 minuty povařit v polévce.
6.
Polévku při podávání můžeme ozdobit nasekanou petrželkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
3 min příprava 5 min vaření 8 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 1 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
50.27 kcal |
Protein |
2.49 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.08 g
0.08 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.21 g
0.36 g
|
Reklama
Reklama