Slaná jablečná pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Neobvyklá jablečná pomazánka vás překvapí svou chutí. Vždy jsem měla ráda kombinaci pečiva se sýrem a k tomu nakrájené jablko, tak přišel nápad na tuhle pomazánku. Pomazánku před podáváním nechte uležet v lednici, aby se chutě správně propojily.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Jablko si umyjeme, rozkrojíme, vytáhneme jadřince a nakrájíme na malé drobné kousky.
2.
V misce si smícháme pomazánkové máslo, tavený sýr, petrželku, osolíme a opepříme.
3.
Do misky nasypeme nakrájené jablko, promícháme, podle potřeby dochutíme. Pokud by pomazánka byla hustá, můžete rozředit trochou smetany.
4.
Necháme v lednici uležet.
5.
Podáváme s čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
218.11 kcal |
Protein |
3.18 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.95 g
6.25 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.09 g
12.42 g
|
Reklama
Reklama