Pomazánka z uzeného pstruha
- Přidat foto
-
Reklama
Velmi chutná, jemná pomazánka. Pstruh je vyuzený v domácí udírně, ale pokud nebudete mít uzeného pstruha, můžete použít pečeného v troubě nebo grilovaného z ohně.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Pstruha si rozebereme na malé kousky a vložíme do misky.
2.
V další misce si utřeme máslo s drobně nakrájenou cibulkou, petrželkou, hořčicí, solí, pepřem a citronovou šťávou.
3.
Do másla vložíme kousky ryb a opatrně promícháme. Podle chuti dochutíme citronovou šťávou nebo solí.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
210.15 kcal |
Protein |
15.46 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.35 g
0.06 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.95 g
7.46 g
|
Reklama
Reklama