Zeleninová pomazánka se sýrem
- Přidat foto
-
Reklama
Zeleninová pomazánka je výborná na chlebíčky, ale ještě lepší s čerstvým pečivem na svačinu nebo večeři. Nejlepší je vychlazená a uležená z lednice, ale to se u nás nikdy nestihne. Jakmile ji připravíme, hned je pryč.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mrkev a celer si očistíme od slupek a omyjeme.
2.
Mrkev, celer, sýr, česnek si nastrouháme na jemném struhadle a vše vložíme do misky.
3.
Osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu.
4.
Vložíme majonézu společně s jogurtem a dobře promícháme.
5.
Můžeme přidat jarní cibulku, nasekanou petrželku nebo na jemno nakrájený pórek. Hotovou pomazánku necháme uležet v lednici a podáváme s čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
136.31 kcal |
Protein |
4.31 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.35 g
2.71 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.50 g
3.57 g
|
Reklama
Reklama