Jablečný chlebík s hrozinkami a ořechy z domácí pekárny

Jablečný chlebík připravený v domácí pekárně je skoro bez práce ale o to více času při pečení zabere. Při pečení jsem použila špaldovou hrubou mouku a těsto neobsahuje vejce.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Jablka si nastrouháme na hrubém struhadle i se slupkou a vložíme do nádoby z domácí pekárny.
2.
Přidáme všechny ostatní ingredience. Vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Ze začátku se těstu moc nechtělo míchat, tak jsem pomohla vařečkou a potom už to šlo samo.
3.
Na programu těsto necháme zhruba 15 minut. Potom pekárnu vypneme a přepneme na program pečení.
4.
Program pečení mám na 60 minut a tak jsem ho použila dvakrát. Takže dohromady jsem pekla 120 minut. Chleba je docela hutný, raději zkuste propíchnout špejlí, pokud se nelepí je chleba hotový.
5.
Po upečení necháme zhruba 5 minut ve formě, potom vyklopíme a na mřížce necháme vychladnout.

Od: Petuler, 25.10.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
2 hod vaření
2 hod 20 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
350.03 kcal
Protein
6.38 g
Sacharidy
z toho cukr
75.85 g
38.93 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
2.11 g
0.23 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama