Jablečný chlebík s hrozinkami a ořechy z domácí pekárny
- Přidat foto
-
Reklama
Jablečný chlebík připravený v domácí pekárně je skoro bez práce ale o to více času při pečení zabere. Při pečení jsem použila špaldovou hrubou mouku a těsto neobsahuje vejce.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Jablka si nastrouháme na hrubém struhadle i se slupkou a vložíme do nádoby z domácí pekárny.
2.
Přidáme všechny ostatní ingredience. Vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Ze začátku se těstu moc nechtělo míchat, tak jsem pomohla vařečkou a potom už to šlo samo.
3.
Na programu těsto necháme zhruba 15 minut. Potom pekárnu vypneme a přepneme na program pečení.
4.
Program pečení mám na 60 minut a tak jsem ho použila dvakrát. Takže dohromady jsem pekla 120 minut. Chleba je docela hutný, raději zkuste propíchnout špejlí, pokud se nelepí je chleba hotový.
5.
Po upečení necháme zhruba 5 minut ve formě, potom vyklopíme a na mřížce necháme vychladnout.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 2 hod vaření 2 hod 20 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
350.03 kcal |
Protein |
6.38 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
75.85 g
38.93 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.11 g
0.23 g
|
Reklama
Reklama