Rybičková pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Zdravá snídaně, svačinka, večeře nebo pohoštění pro návštěvu. Možno podávat s různým pečivem či zeleninou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V mixéru rozmixujeme sardinky (můžeme nahradit i tuňákem ve vlastní šťávě), ghí, hořčici, sůl a pepř.
2.
Rybičkovou pomazánku natřeme na pečivo (v tomto případě Crispins).
3.
Podáváme se zeleninou. Můžeme dozdobit rukolou. Dle chuti možno zakápnout pár kapkami citrónové šťávy.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petra |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 29 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
416.35 kcal |
Protein |
30.91 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
26.43 g
1.00 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.13 g
10.63 g
|
Reklama
Reklama