Šťavnatá vepřová panenka
- Přidat foto
-
Reklama
Základní a jednoduchý recept na přípravu vepřové panenky vcelku. Panenka zůstane krásně šťavnatá, uvnitř bude mít lehounce růžovou barvu. Servírovat ji můžete s hořčicovou nebo smetanovou omáčkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Panenku necháme vcelku a očistíme od blan. Důkladně osolíme. Sůl vetřeme do masa. Lžíci oleje natřeme na panenku.
2.
Necháme 5 minut v pokojové teplotě.
3.
Dáme do zapékací mísy bez poklice. Vložíme do rozehřáté trouby na 220 °C a pečeme 30 minut.
4.
Posledních 5 minut přepínáme na gril, aby se zapekla panenka na kůrčičku.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 40 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
240.17 kcal |
Protein |
34.42 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.00 g
0.00 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.42 g
2.59 g
|
Reklama
Reklama