Rychle dušený vepřový lalok
- Přidat foto
-
Reklama
Vepřový lalok je výborná chuťovka, podává se za studena s pečivem, solí a pepřem a kyselou okurkou. Uvařený jej můžete také zpracovat do domácích paštik a masových pomazánek. V tlakovém hrnci bude uvařený do změknutí za 50 minut.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřový lalok necháme vcelku a vložíme do vody do tlakového hrnce. Musí být celý ponořený.
2.
Přidáme koření, můžeme i lístky čerstvého libečku.
3.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny. Česnek nasekáme na hrubé kusy.
4.
Uzavřeme hrnec a vaříme pod tlakem 50 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 50 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 2 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
472.12 kcal |
Protein |
6.45 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.75 g
0.95 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
48.09 g
14.28 g
|
Reklama
Reklama