Kuřecí kousky na kari s rýží a mrkvovým salátem
- Přidat foto
-
Reklama
Oběd vyvážený na bílkoviny, sacharidy i vlákninu. Navíc výborné chuti!
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na pánvi rozpustíme ghí, osmahneme cibulku do zlatova, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné kuřecí prso, podlijeme hrnkem vody a necháme dusit, dokud není maso hotové (cca 30 minut).
2.
Než bude maso hotové, uvaříme v hrnci rýži a nastrouháme mrkev.
3.
Nastrouhanou mrkev dáme do misky, zalijeme vodou, přidáme ocet a citrónovou šťávu dle chuti a podáváme s kuřecím masem a rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petra |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 48 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
958.13 kcal |
Protein |
46.77 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
140.97 g
14.14 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.12 g
9.12 g
|
Reklama
Reklama