Kuřecí kousky na kari s rýží a mrkvovým salátem

Oběd vyvážený na bílkoviny, sacharidy i vlákninu. Navíc výborné chuti!

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na pánvi rozpustíme ghí, osmahneme cibulku do zlatova, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné kuřecí prso, podlijeme hrnkem vody a necháme dusit, dokud není maso hotové (cca 30 minut).
2.
Než bude maso hotové, uvaříme v hrnci rýži a nastrouháme mrkev.
3.
Nastrouhanou mrkev dáme do misky, zalijeme vodou, přidáme ocet a citrónovou šťávu dle chuti a podáváme s kuřecím masem a rýží.

Od: Petra, 13.12.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 48 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
958.13 kcal
Protein
46.77 g
Sacharidy
z toho cukr
140.97 g
14.14 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.12 g
9.12 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama