Gyros steak s volským okem
- Přidat foto
-
Reklama
Pikantní vepřový plátek, který připravíte jako rychlou večeři. Podávat jej můžete se zeleninovým salátem, pita chlebem nebo s bramborovou přílohou. Před podáváním jej zakápněte sójovou omáčkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Plátky masa okořeníme z obou stran a necháme v pokojové teplotě 10 minut. Přidáme i sůl a pepř. Poté potřeme olivovým olejem z obou stran a necháme dalších 5 minut.
2.
Rozehřejeme steakovou pánev nebo litinovou pánev. A dáme na ní sádlo. Plátky masa restujeme z obou stran vždy 5 minut.
3.
Zapneme troubu na 220 °C a jakmile je rozehřátá, přidáme na plátky masa rozklepnuté vejce. Vejce osolíme, opepříme a celou pánev dáváme do trouby na 5 minut.
4.
Vytáhneme a necháme 5 minut chladnout na pánvi. Teprve poté servírujeme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 33 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
413.94 kcal |
Protein |
37.19 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.10 g
0.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.96 g
6.90 g
|
Reklama
Reklama