Bramboračka bez mouky
- Přidat foto
-
Reklama
Jak zahustit polévku, abychom nemuseli použít mouku? Jednou z mých oblíbených možností je odebrat část hotové polévky, rozmixovat ji a vlít zpátky do hrnce. Jednoduché, svůj účel to splní a tak chutné! Pokud nemáte rádi nebo nemůžete vajíčka, můžete je z receptu vynechat - na chuti polévky se nic nezmění. Vajíčka jsou zde primárně pro větší zasycení.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do hrnce s osolenou vroucí vodou dáme brambory, zeleninu, koření, houby, česnek, pepř, kmín a vaříme, dokud brambory nezměknou.
2.
Poté 3-4 naběračky odebereme, rozmixujeme v mixéru a vlejeme zpátky do hrnce (pro zahuštění polévky).
3.
Podáváme (můžeme a nemusíme) s 2 ks vajec, pro větší zasycení.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petra |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 24 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,101.16 kcal |
Protein |
43.97 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
191.42 g
21.95 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.82 g
3.26 g
|
Reklama
Reklama