Červená čočka s vejci
- Přidat foto
-
Reklama
Velmi sytá, vyvážená, jednoduchá a rychlá večeře nebo oběd. Možno podávat s pečivem i bez něj.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V jednom hrnci uvaříme čočku - dle návodu na obalu a dochutíme solí dle vlastní chuti.
2.
V druhém hrnci uvaříme vejce - celá vajíčka vkládáme do vroucí vody a necháváme vařit alespoň 10 minut. Hotová, oloupaná, rozkrojená vejce můžeme opět osolit.
3.
Podáváme se zeleninou dle vlastní chuti.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 10 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petra |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 19 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
662.84 kcal |
Protein |
46.92 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
79.08 g
0.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.62 g
3.32 g
|
Reklama
Reklama