Pečený pstruh na másle
- Přidat foto
-
Reklama
Můj oblíbený, rychlý a jednoduchý recept na výborného pstruha. Pokud nemáte rádi tymián, můžete ho v receptu nahradit celým kmínem. Ke pstruhu se hodí tyto přílohy - batáty, vařené, šťouchané či míchané brambory. Podávat můžete také se zeleninou a pečivem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
2.
Než se trouba nahřeje, vyložíme plech pečicím papírem. Opláchneme pstruha. Osolíme a opepříme rybu z obou stran a především i uprostřed (kdo má rád, přidá i tymián). Důležité je ghí - pokládáme na plech pod rybu, dovnitř ryby i na rybu - vždy po lžíci.
3.
Pečeme v troubě cca 15 minut, dokud není ryba hotová. Kontrolujeme, aby se pstruh nevysušil.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petra |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 90 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
760.28 kcal |
Protein |
59.96 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.09 g
0.01 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
56.76 g
27.94 g
|
Reklama
Reklama