Ryba s batátovými hranolkami a česnekovým dipem

Vařené batáty vám nejsou příliš po chuti? Ochutnejte batátové hranolky! S česnekovým dipem jim nelze odolat. Kokosový jogurt můžete v receptu nahradit klasickým bílým jogurtem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů a po dobu 15-20 minut v ní pečeme na hranolky nakrájené a solí a paprikou okořeněné, olejem polité batáty.
2.
Mezi tím na pánvi osmažíme na ghí osolenou rybu (10 minut z každé strany, pod pokličkou).
3.
Podáváme se zeleninou dle své chuti.

Od: Petra, 30.12.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 55 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
721.25 kcal
Protein
29.34 g
Sacharidy
z toho cukr
26.71 g
6.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
53.72 g
19.95 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama