Ryba s batátovými hranolkami a česnekovým dipem
- Přidat foto
-
Reklama
Vařené batáty vám nejsou příliš po chuti? Ochutnejte batátové hranolky! S česnekovým dipem jim nelze odolat. Kokosový jogurt můžete v receptu nahradit klasickým bílým jogurtem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů a po dobu 15-20 minut v ní pečeme na hranolky nakrájené a solí a paprikou okořeněné, olejem polité batáty.
2.
Mezi tím na pánvi osmažíme na ghí osolenou rybu (10 minut z každé strany, pod pokličkou).
3.
Podáváme se zeleninou dle své chuti.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petra |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 55 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
721.25 kcal |
Protein |
29.34 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
26.71 g
6.32 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
53.72 g
19.95 g
|
Reklama
Reklama