Polníčkový salát s restovanými žampiony
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný salát, který nepotřebuje žádný těžký dresink. Chuť mu dodají kořeněné žampiony, balsamico a olivový olej. Nejlépe chutná s rozpečenou česnekovou bagetou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší kousky. Mrkev nastrouháme, polníček pouze propláchneme.
2.
Žampiony očistíme a nakrájíme. Restujeme na olivovém oleji. Přidáme směs koření, sůl a pepř.
3.
Zeleninu promícháme s olivovým olejem a balzamikovým octem. Přidáme restované žampiony i s výpekem a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 5 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
58.70 kcal |
Protein |
2.69 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
9.53 g
6.30 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.44 g
0.04 g
|
Reklama
Reklama