Krevety na česneku s citronem a petrželkou
- Přidat foto
-
Reklama
S krevetami je trocha práce při čištění. Musíte oddělit hlavu, poté oloupat krunýř a ve spodní části i horní části vytáhnou střívko. Dobře opláchneme vodou a máme nachystáno.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Očištěné krevety si osolíme, opepříme.
2.
V pánvi rozehřejeme olivový olej a vložíme krevety. Opečeme zprudka z každé strany zhruba 3 minuty.
3.
Oloupaný česnek si nakrájíme na drobné kousky. Omytou petrželku si také nakrájíme nadrobno.
4.
Opečené krevety posypeme česnekem, petrželkou, zalijeme citronovou šťávou, krátce orestujeme a můžeme podávat.
5.
Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 10 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
102.00 kcal |
Protein |
1.01 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.50 g
0.84 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.18 g
1.27 g
|
Reklama
Reklama