Srbské rizoto z dančího masa
- Přidat foto
-
Reklama
Srbské rizoto připravíte v jedné hluboké pánvi. K jeho přípravě potřebujete mleté maso samozřejmě použijte takové, které máte rádi. Já jsem při přípravě použila dančí panenku.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hlubší pánvi nebo hrnci si rozehřejeme sádlo.
2.
Cibuli nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce a necháme zesklovatět.
3.
Přidáme mleté osolené, opepřené maso a restujeme do změknutí.
4.
Přidáme protlak, papriku, kápií, nasekaný česnek, krátce opečeme.
5.
Přisypeme propláchnutou rýži, zalijeme vývarem, promícháme a přivedeme k varu. Přikryjeme poklicí a na mírném plameni dusíme pozvolna 20 minut do změknutí rýže.
6.
Po uvaření přidáme scezený hrášek, promícháme a můžeme podávat. Na talíři sypeme strouhaným sýrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 40 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 25 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
550.81 kcal |
Protein |
32.53 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
62.98 g
6.26 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.91 g
8.78 g
|
Reklama
Reklama