Nadýchaná škvarková pomazánka s vejcem a jogurtem
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná a osvědčená pomazánka, která nejlépe chutná s klasickým chlebem. Pokud ji budete připravovat s pomocí tyčového mixéru a dlouze šlehat, bude krásně nadýchaná.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nejprve uvaříme vejce natvrdo a necháme vychladnout. Pokud máme domácí škvarky, nejprve je prosolíme.
2.
Obojí vložíme do mixéru a důkladně rozmixujeme na pastu. Promícháme s hořčicí a bílým jogurtem.
3.
Nakrájíme jarní cibulku i s natí a okurky nastrouháme na jemném struhadle. Promícháme vařechou a dáme vychladit do lednice.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 12 min vaření 2 hod celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
92.67 kcal |
Protein |
2.68 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.65 g
0.25 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.74 g
3.29 g
|
Reklama
Reklama